Ne Aramistiniz

Pages

Şirket Sahiplerinin Hollanda Turistik Vize işlemleri için gereken evraklar aşağıdadır;

30 Kasım 2013 Cumartesi

1- Başvuru sahibi tarafindan eksiksiz doldurulmus ve imzalanmis orjinal vize basvuru formu
2- Pasaport (10 yıldan eski olmamalı, 2 adet boş vize sayfası bulunmalı ve planlanan dönüş tarihinden itibaren 6 aydan fazladan geçerlilik süresi olmalı. Varsa geçerliliği sona ermiş eski pasaportlar da gönderilmeli.)
3- 2 adet Biometrik Fotoğraf (35x45 mm boyutunda, arka fonu beyaz, son 3 ay içinde çekilmiş, baş düz ve yüz objektife bakmalı, yüzün boyutu çenenin altından alına kadar (saçlar dahil) 30 ile 36 mm arasında olmalı.) Örnek fotoğraf için tıklayınız.
4- Şirketin antetli kağıdına  Hollanda Konsolosluğuna hitaben Türkçe vize talep dilekçesi. (Seyahat tarihleriniz seyahatinizin amacı ve masrafların kimin tarafından karşılanacağı mutlaka belirtilmelidir.Şirketin antetli kağıdına kişinin ne zamandan beri hangi görevde bu şirkette çalıştığı ve hangi tarihlerde izinli sayılıp seyahatini gerçekleştireceği yazılmalı. Masrafların kimin tarafından karşılanacağı belirtilmeli. İmzayı atan yetkilisinin şirket imza sirkülerinde de imzası olmalı.)
5- İmza Sirküleri (Antetli kâğıda, imza atan şirket yetkilisine ait olmalı)
6- Vergi Levhası fotokopisi (Son yılın olmalı ve vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri olmalı.)
7- Ticaret Odası kaydı ve Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
8- Faaliyet belgesi fotokopisi son 3 aylık (ilk defa Schengen alacak kişilerden faaliyet belgesi aslı)
9- BAĞKUR Hizmet dökümü
10- Kimlik fotokopisi
11- Şahsi Banka hesap cüzdanı fotokopisi, (banka hesap cüzdanı kullanmıyorsanız, bankadan son 3 aya ait döküm alınmalı. Bakiye en az 2500 TL olmalı. Hesap dökümü güncel, kaşeli ve imzalı olmalı. İmzalayan banka memurunun imza sirküleri de mutlaka dosyaya eklenmeli.)
a. Varsa Kira Gelirleri
b. Varsa Tapu Fotokopisi
c. Varsa Araç Ruhsatı Fotokopisi
12- Uçak Bileti Rezervasyonu
13- Otel Rezervasyonu
14- Seyahat Sağlık Sigortası (Tüm seyahat süresini, ülkeye geri dönüş, acil tıbbi bakım ya da acil hastane bakımı masraflarını kapsamalı, 30000 € teminat tutarında, Schengen bölgesinde geçerlidir ibaresi bulunmalıdır. )

Not1: Hollanda Konsolosluğu’na yapacağınız vize başvurularında Ulaşım aracı ya da öngörülen ulaşım aracına ilişkin kanıtlayıcı belgeleri (gidiş-dönüş uçak/tren/otobüs bilet rezervasyonu.) sunmanız gerekmektedir. (Hollanda Konsolosluğu orjinal bilet talep edilebilir)
Not2: Hollanda Konsolosluğu’na vize başvurusu için sunulacak olan tüm belgelerin güncel olduğundan emin olunuz (son 3 aya ait belgeler).
Not3: Hollanda vizesi başvurunuz sırasında ya da sonrasında bu websitesinde belirtilen belgelere ek olarak Hollanda Konsolosluğu ek belge sunmanızı isteyebilir.
Not4: Hollanda vize başvurunuz için beyan ettiğiniz belgelerin eksikliği, Schengen kuralları dahilinde başvurunuzun reddedilmesine sebebiyet verebilir.
Not5: Daha önce almış olduğunuz Hollanda vizesi ile sürekli başka ülkelere giriş yaptıysanız, yeni vize başvurunuz sırasında nedenlerini anlatmak üzere Hollanda Konsolosluğu sizi görüşmeye çağıracaktır.
Not6: Hollanda’ya seyahatinizi araba ile yapacaksanız Hollanda vizesi başvurunuz sırasında arabanızın ruhsatını ve ehliyetinizi evraklarınızla birlikte sunmanız gerekmektedir. Yeşil sigorta yaptırmanız zorunludur. Eğer 3. Bir şahsa ait araba ile seyahat edecekseniz araba sahibinden yetki yazısı almanız gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder