Ne Aramistiniz

Pages

VIZE BAS VURU FORMU

30 Kasım 2013 Cumartesi

Hollanda vize başvurusunda bulunurken Konsoloslukların Hollanda vize başvuru sahibi ile ilgili detaylı bilgi alabilmesi için formda yazdığınız bilgilerin doğru ve eksiksiz yazılmış olması gerekmektedir. Ayrıca Hollanda vizesi başvuru formlarıdoldurulurken okunaklı, tükenmez kalemle yazılıp

imzalanmalıdır. Yazdığınız bilgilerde formu Türkçe dilinde dolduruyorsanız Türkçe karakter kullanmanızda bir sakınca olmayacaktır.
Hollanda başvuru formunu doldururken ekte sunduğunuz dosyalarınızı dikkate alarak doğru bilgiler vermelisiniz. Hollanda başvuru formunda yazdığınız bilgileri ekte sunduğunuz dosyalarla desteklemeniz gerekmektedir.

Hollanda vizesi başvuru orjinal formu, başvuru yapan kişi tarafından eksiksiz doldurulup imzalanmalıdır. Vize başvuru formları eksik doldurulması halinde Hollanda Konsolosluğu başvurunuzu geri çevirebilmektedir. Bu formlarda verdiğiniz bilgiler ile konsolosluğa başvuru sırasında vereceğiniz evraklarında doğruluğu tespit edilerek vizenizin olumlu sonuç almasında önemli bir etkendir.
Hollanda vizesi başvuru formları orjinal olmalıdır. (Orjinal Hollanda başvuru formlarını Hollanda Konsolosluğu’nun resmi web sitesinden bulabilirsiniz.)




Hollanda Büyükelçiliğ resmi web sitesi: turkey-tr.nlembassy.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder